Premium White FAQ

 1. Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?

  Det är väldigt individuellt och kan variera. Alla får så klart bäst resultat efter den fjärde och sista dagen av behandlingen, men vissa kan uppleva god effekt redan efter dag två.
 2. Fungerar Premium White på fyllningar, kronor och fasader?

  Nej, tyvärr inte. Premium White fungerar endast på äkta tänder och har ingen effekt på konstgjorda tänder.
 3. Vilken effekt får man av Premium White?

  Premium White verkar endast på tandytan utan att tränga igenom och skada emaljen. Premium White är en skonsam blekning som endast gör tänderna vackert vita.
 4. Hur länge håller tänderna sig vita efter behandling?

  Det är individuellt och beror på vad du äter och dricker, men vi rekommenderar att du upprepar behandlingen varannan månad för att fräscha upp tänderna. Detta är inte skadligt, eftersom Premium White är en skonsam behandling. Därför erbjuder vi ett abonnemang med automatisk leverans av refill-kit varannan månad.
 5. Vad är viktigt att tänka på under tandblekningsbehandlingen?

  För att få optimalt resultat bör du undvika mat och dryck som innehåller starka färgämnen, t.ex. läsk, kaffe, rödvin, curry och soja, under hela behandlingen. Följ bruksanvisningen noga.
 6. Kan jag bleka tänderna om jag är gravid eller ammar?
  Vi rekommenderar att du väntar med behandling tills efter graviditeten och amningsperioden. Du bör också undvika att bleka tänderna om du har tandreglering, dåligt tandkött eller hål i tänderna. Rådgör med din tandläkare om du är osäker på om något av detta gäller dig.
 7. Vilka är det som bleker sina tänder?

  Idag är det vanligt med tandblekning både för män och kvinnor i alla åldrar. Ett vackert leende ger helt enkelt ett bättre första intryck.
 8. Jag har redan tandskenor. Kan jag köpa enbart en aktivator och 
tandblekningsgel?

  Ja, absolut. Under fliken “Webbshop” hittar du diverse tillbehör som du kan köpa till ditt Premium White-set.
 9. Varför blir tänderna missfärgade?

  Det finns många orsaker. Daglig konsumtion av mat och dryck som innehåller starka färgämnen påverkar våra tänder väldigt mycket. Produkter som kaffe, te, tobak, rödvin, curry och tranbärsjuice är några av många exempel på produkter som kan missfärga tänderna. Sedan får man inte glömma bort att tänder även får en gulaktig ton med åldern.
 10. Jag kunde inte forma tandskenan i vattnet – den har smält ihop. Vad beror det på?

  Du har förmodligen doppat skenan för länge i vattnet. Det gäller att inte doppa skenan för länge i varmt vatten; 3 sekunder i varmt vatten är lagom. Kontakta kundtjänst om skenan har blivit helt deformerad.
 11. Hur mycket tandblekningsgel behövs för en behandling?

  Vid varje tandblekningstillfälle bör du använda en tunn sträng i varje skena per gång. Applicera ett tunt lager i främre delen av skenan, så att det endast täcker utsidan av tänderna. Om du applicerar för mycket gel kommer den att pressas ut och lägga sig på tandköttet.
 12. Jag har inte fått en jämn färg på tänderna, endast vita streck eller fläckar. Varför blir det så?
  Om du upplever detta beror det sannolikt på att du redan hade dessa fläckar eller streck på dina tänder, utan att lägga märke till dem, eftersom tänderna varit missfärgade. Det kan också bero på matrester. Efter den fjärde och sista blekningen ska normalt sett även dessa streck ha blekts, så bli inte orolig om dessa uppstår efter den andra behandlingen. Kom ihåg att borsta tänderna ORDENTLIGT före varje behandling.
 13. Bör jag skölja tänderna efter behandlingen?

  Ja. Direkt efter att du har tagit ut skenan efter en behandling bör du skölja munnen med vatten och borsta tänderna.
 14. Har du fler frågor?

  Om du har ytterligare frågor är du mycket välkommen att kontakta oss. Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa dig!