Premium White Magasinet

Så enkelt fick Evelina Englöf (25) ett vackert, vitt leende!

De senaste åren har Evelina Englöfs tänder gradvis blivit missfärgade. Det har bekymrat henne. Att bleka tänderna hos tandläkare har dock inte varit något alternativ eftersom det är så dyrt.

Evelina har därför länge letat efter en tandblekningsprodukt för hemmabruk och det var först när hon upptäckte Premium White som hon äntligen kunde säga hej då till missfärgningarna.

Premium White är otroligt enkel att använda och jag blev jättenöjd med resultatet. Det här är utan tvekan den bästa tandblekningsprodukt jag provat!

Premium White är ett komplett tandblekningsset för hemmabruk som ger en professionell blekning. Processen är enkel och snabb (tar bara 20-30 minuter) och rekommendationen är att utföra behandlingen upp till fyra dagar i rad tills önskad vithet uppnåtts. Fördelen med Premium White är att den, förutom att vara mycket effektiv, även är skonsam mot tänderna. Du får samma resultat som hos tandläkaren, men till ett mycket lägre pris.

Evelina berättar bland annat att man inte längre behöver gå till tandläkaren för att få vita tänder. Premium White är skonsam, samtidigt som den håller vad den lovar.

Om du är trött på gula tänder, missfärgningar från kaffe, te, vin eller liknande borde du slå till nu.

Nu har vi nämligen en stor kampanj där du får tandblekningssetet för bara 499 kronor (ordinarie pris 1190 kronor).

Tandblekningssetet innehåller en tandblekningsgel, aktivatorspray, två formbara skenor, LED-lampa för optimal effekt och en förvaringsväska. Det här är ett av marknadens mest effektiva och kompletta professionella blekningsset för hemmabruk.

Jan Erik Thielemann
Norisma AS
p:+47 21627397  m: +47 47369451
a:Stockflethsgate 51A, 0461 Oslo
w:norisma.com  e: janerik@norisma.com

Beställ Premium White nu!

Endast kr 459:-

Rask leverans. Fri frakt.

 

JA, TACK! Jag vill ha et Premium White kit för kr 459:- (tidligare kr 1190:-)

Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179,50 kronor per månad (359 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundtjanst senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!