Premium White Magasinet

– Ett fint leende ger bättre självförtroende

Leendet är viktigt för det första intrycket, menar Celine Arildsen (18). Hon använder Premium Whites tandblekning för att ge tänderna det lilla extra.

– Självklart är det personligheten som är viktigast! Men leendet är bland det första man lägger märke till, så varför inte göra det bästa av det, säger Celine Arildsen och visar upp en bländande vit tandrad.

– Jag är i grunden glad och positiv och när jag vet att mina tänder är friska och vita är det extra lätt att le mot världen. Det ger självförtroendet en extra “boost”, berättar hon.

Seriöst produkt

Celine varken snusar eller dricker kaffe och hon är noga med tandhygienen. Hon har aldrig haft missfärgade tänder men hade ändå lust att ge tänderna det lilla extra.

Jag såg en annons för Premium Whites tandblekning och tänkte att det kunde vara något för mig. Min mamma har fått sina tänder blekta hos tandläkaren och jag fick uppfattningen att Premium White fungerade ungefär på samma sätt. Skillnaden är att jag kan bleka tänderna på egen hand, vilket är en stor fördel. Det är ju mycket billigare än att gå till tandläkaren.

Celine-2-gjeldende

Fick ett vitare leende

Under behandlingen tog Celine bilder för att dokumentera effekten. Och efter fyra, fem gånger var det ett märkbart vitare leende hon möttes av i badrumsspegeln.

Jag är jättenöjd. Produkten var enkel att använda och blekningsgelen är skonsam mot tänderna. Tänderna har inte blivit konstgjort “Hollywood-blanka” heller, berättar Celine, som inte märkt av några negativa biverkningar.

– Men jag har fått många positiva kommentarer. Flera väninnor har lagt märke till skillnaden och har frågat vad jag använt för produkt. Killarna har inte sagt så mycket. De verkar inte lägga märke till sådant – även om jag vet flera som skulle vinna på att testa Premium White, skrattar Celine.

Professionell tandblekning till lägre pris

Premium White består av ett komplett och professionellt tandblekningsset som kan ge samma resultat som en blekning hos tandläkaren, men till ett mycket lägre pris.

Premium White bleker tänderna med en gel som innehåller det verksamma ämnet natriumperborat. Det verkar endast på ytan och tränger inte in i emaljens porer. I setet ingår även en LED-lampa som förstärker blekningsprocessen och ger ökad effekt.

Innehållet i Premium White tandblekningsset uppfyller svensk lag och EU:s bestämmelser.

Beställ Premium White nu!

Endast kr 459:-

Rask leverans. Fri frakt.

 

JA, TACK! Jag vill ha et Premium White kit för kr 459:- (tidligare kr 1190:-)

Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179,50 kronor per månad (359 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundtjanst senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!